ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ R4R

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στην Ελλάδα
ΝΗΣΙ ΛΕΣΒΟΥ
Απαιτήσεις εθελοντισμού:
 • Ελάχιστη δέσμευση 2-3 μηνών (συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας).

 • Have previous experience in refugee camps or in challenging, international contexts.

 • Over 23 years of age (exceptions made based on previous experience/specific skillsets).

 • Driving licence for manual cars & van that allows driving in Greece highly desired.

 • Καλό επίπεδο Αγγλικών, με τα Φαρσί, τα Αραβικά ή τα Γαλλικά ιδιαίτερα επιθυμητά.

Εθελοντική συμμετοχή:

Αποθήκη:

Λαμβάνουμε δωρεές από όλο τον κόσμο, με το Habibiland ως βάση μας για την αποθήκευση, τη διαλογή και τη συσκευασία ζωτικών προμηθειών. Συνεργαζόμενοι με άλλες ΜΚΟ στη Λέσβο, διασφαλίζουμε ότι τα σημαντικά αντικείμενα διανέμονται στους κατοίκους των καταυλισμών σε τακτική βάση και, ιδιαίτερα, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Υποστήριξη για ευάλωτους πληθυσμούς και δωρεάν κατάστημα:

Το Δωρεάν Κατάστημα λειτουργεί κάθε εβδομάδα και πραγματοποιούμε συχνά διανομές σε ευάλωτους πληθυσμούς, συχνά σε συνεργασία με άλλους ηθοποιούς. Οι στοχευμένες διανομές πραγματοποιούνται αφού η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει μια αξιολόγηση των αναγκών, η οποία ενεργοποιείται μέσω της εθελοντικής ομάδας της κοινότητάς μας.

Εργαστήριο Ξύλου:

Το εργαστήριο R4R Wood παρέχει επί του παρόντος αντικείμενα επίπλων σε ευάλωτους πληθυσμούς στο στρατόπεδο, με την ομάδα των επισκεπτών μας και εθελοντών της κοινότητας να κατασκευάζουν κάθε αντικείμενο πριν πραγματοποιήσουν μια διανομή.

ΝΗΣΙ ΣΑΜΟΥ

Απαιτήσεις εθελοντισμού:

 • Ελάχιστη δέσμευση 6 εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας).

 • Άνω των 20 ετών.

 • Πολύ επιθυμητή άδεια οδήγησης.

 • Καλό επίπεδο αγγλικών.

Εθελοντική συμμετοχή:

Αποθήκη R4R Samos:

Η αποθήκη μας στη Σάμο είναι το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας στο νησί, παραλαμβάνοντας αντικείμενα από όλο τον κόσμο. Όλες οι δωρεές ταξινομούνται και προετοιμάζονται για διανομές που πραγματοποιούνται από τους οργανισμούς εταίρους μας, καθώς η ομάδα μας εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να εξασφαλίσει την παροχή βοήθειας σε πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στο στρατόπεδο Βαθύ.

 

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
Our mainland based project is not currently recruiting volunteers, however if you are currently based around Athens or would like to find out more about future volunteering opportunities please complete the form below!

COMPLAINTS & FEEDBACK

Refugee 4 Refugees is committed to the safeguarding and protection of our volunteers, staff and the beneficiaries we support through our projects across Greece. To submit a complaint or feedback, please view the following document: Complaints & Feedback Mechanism.

GET IN TOUCH WITH OUR TEAM

  elGreek