ΕΡΓΑ ΣΑΜΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 2019, το R4R άρχισε να λειτουργεί στο ελληνικό νησί των Σάμου για να υποστηρίξει τους κατοίκους του στρατοπέδου ...

Αρχικά, η ομάδα μας με βάση τη Σάμο υποστήριξε τη συλλογή απορριμμάτων μέσα στο στρατόπεδο για τη βελτίωση της υγιεινής και των συνθηκών διαβίωσης. Αφού αξιολόγησε τις ανάγκες του νησιού, το Free Shop του R4R άνοιξε για να επιτρέψει μια πιο αξιοπρεπή μέθοδο διανομής, επιτρέποντας στους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο να επιλέξουν από μια ποικιλία βασικών αντικειμένων εκτός τροφίμων. Επεκτείναμε επίσης την ικανότητα διανομής μας με τη δημιουργία ενός νέου χώρου αποθήκης για την υποστήριξη τόσο των R4R όσο και των προσπαθειών διανομής άλλων ηθοποιών. 

In 2021, our current operation focuses solely on the management of the largest warehouse on the island. Over 50,000 non-food items per month leave our warehouse to enable distributions from other actors while also supporting our projects on Lesvos and in Athens when needed. Our team also plays a core role in emergency response efforts, supporting both the refugee and local population in times of natural disaster and in-camp emergencies. 

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ
ΑΠΟΘΗΚΗ R4R SAMOS

Η αποθήκη είναι ο κύριος κόμβος για ολόκληρη την επιχείρησή μας στη Σάμο, όλα τα έργα μας και η υποστήριξη που παρέχουμε στο νησί τροφοδοτεί άμεσα τις συνεχιζόμενες εργασίες της ομάδας αποθήκης R4R. Οι ρίζες χόρτου και τα INGO που λειτουργούν στο νησί μπορούν να ζητήσουν αντικείμενα για επερχόμενες διανομές, τα οποία διασφαλίζουμε ότι ταξινομούνται και συσκευάζονται σωστά πριν παραδοθούν ή συλλεχθούν. 

Χάρη στη γενναιοδωρία των συνεργατών μας, λαμβάνουμε συχνές αποστολές βασικών αντικειμένων από άτομα και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες δωρεές επιτρέπουν τη συνεχή παροχή βοήθειας σε πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο και την τοπική κοινότητα του νησιού. Η εθελοντική μας ομάδα υποστηρίζει επίσης άλλους φορείς στη διεξαγωγή των διανομών τους, βοηθώντας στην εγγραφή, τη διαχείριση γραμμών και την τελική διανομή των πακέτων NFI. 

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για να συζητήσετε σχετικά με την παροχή αντικειμένων που θα διανεμηθούν από την αποθήκη μας, επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας μαζί μας.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΡΓΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ R4R

Από το 2019 έως το 2020, η ομάδα μας λειτούργησε ένα Free Shop κοντά στο στρατόπεδο Βαθύ για να παρέχει μια πιο αξιοπρεπή μέθοδο μεθόδου διανομής ρούχων, ειδών υγιεινής και παιδικής τροφής. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Ξεκινώντας τις επιχειρήσεις στη Σάμο, ξεκινήσαμε να υποστηρίζουμε τον καθαρισμό των απορριμμάτων στο στρατόπεδο Βαθύ. Οι εθελοντές μας που επισκέφθηκαν και την κοινότητα συγκέντρωσαν εκατοντάδες σακούλες αποβλήτων, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σε ενοικιαζόμενη γη που βρίσκεται μπροστά από το στρατόπεδο του Βαθύ, φιλοξενήσαμε δραστηριότητες για παιδιά, όπως ζωγραφική προσώπου, αθλητικές δραστηριότητες και χορό για να παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας τους κατά τη διάρκεια του 2019. 

elGreek